De Graslamboer

Hollands Graslam

Het Hollands Graslam, dat door HANOS-slager Van der Zee wordt aangeboden, graast op de groene weiden van de Betuwe en andere natuurgebieden met een vruchtbare voedingsbodem. Daar genieten de lammeren van het heerlijke verse gras met de daarin aanwezige kruiden. Deze gezonde en gevarieerde voeding zorgt voor de herkenbare smaak van het vlees: de smaak van weleer.

Graslamboer met passie

De Graslamboer is een buitenmens pur sang en een liefhebber met passie voor perfectie, die gaat voor kwaliteit. De lammeren worden binnen geboren, maar groeien buiten bij de moederdieren op waar ze volop de tijd krijgen om rond te dartelen. De lammeren hebben een maximale weidegang met rijk, mals gras en frisse lucht. Deze invloeden geven het product zijn unieke smaak. Doordat de boer zelf de regie voert over de totale keten weet u zeker dat dit lamsvlees 100% natuurlijk is en van 100% gegarandeerde kwaliteit.

100% smaak

Voor het Hollands Graslam worden uitsluitend de vleesdieren geselecteerd met de juiste vlees- en vetverhouding. Lamsvlees is mager, heeft een mooie eigen smaak en is prima te combineren met vele verse ingrediënten. Het vlees is mals en licht verteerbaar. U kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig bereid is lamsvlees heerlijk van smaak! 
Bekijk alle blogs

Meer blogs

Extra groenten, minder vlees en zout

Begin juni studeren de eerste koks af die geleerd hebben hoe voeding van invloed is op je gezondheid. Zij gebruiken extra groenten, minder vlees en zoutvervangers. Voer voor vier stellingen.
Lees meer

Forellenkwekerij ’t Smallert

Het geheim van forellen van topkwaliteit: een duurzame en ambachtelijke manier van kweken.
Lees meer

Black Angus

Regionale vleesveehouders werken samen om tot het beste vlees te komen voor de horeca professional.
Lees meer